Ervaringen

Blog – Goede voornemens!

Goede voornemens! Januari: Grace Bosch (diëtist)  Een nieuw jaar, oftewel tijd voor goede voornemens. Minder snoepen, minder drinken, meer bewegen.. Echter vallen veel mensen op de eerste dag van het goede voornemen, nieuwjaarsdag, alweer terug in hun oude gedrag. “Nou nog één oliebol dan, de allerlaatste”. “Wijntje? Lekker: Het is niet voor niks een Nieuwjaar […] Lees verder »

Blog – Stil aan de overkant

Stil aan de overkant December: Hans Bosch (vader)  “Het is stil aan de overkant, het is stil aan de overkant, het is stil aan de overkant, het is stil aan de overkant”. Dat liedje kent vrijwel iedereen. Het wordt gezongen op de voetbaltribunes. Ik ben eens op zoek gegaan naar de herkomst van dat liedje […] Lees verder »

Blog – Het JoJo effect

Het JoJo effect Mei: Hans Bosch (vader)  Ik vraag het me op eens af. Weet iedereen wel wat het JO-JO effect is? Hoezo JO JO? Wat is JO JO, Wie is JO JO, waarom JO JO? JO JO is Joanna Noëlle Blagden Levesque. Een zangeres die al op amper dertienjarige leeftijd wist door te breken […] Lees verder »

Blog – Cijfertik

Cijfertik Februari 2015: Hans Bosch (vader)  Niet iedereen weet het maar ik heb een cijfertik. Misschien is het ook wel een beetje dwangmatig. Als ik de trap oploop tel ik de treden. Elke dag. Terwijl ik heel goed weet dat die trap 13 treden heeft. Met die wetenschap zullen jullie beseffen dat het voor mij […] Lees verder »

Blog – Let’s Go!

Let’s Go! Januari 2015: Hans Bosch (vader)  Het is sowieso moeilijk om een verzoek van één van je kinderen te weigeren. Maar het wordt nog moeilijker als die dochter ook je diëtist is. Dat is ook degene waar ik een commitment mee ben aangegaan. We gaan samen afvallen. Met de nadruk op samen. Samen staan […] Lees verder »

Blog – Doelen Stellen!

Doelen Stellen!   Januari 2019: Manon van Aalst, diëtist 2019, een nieuw jaar, een nieuwe start. Mijn collega Grace Bosch heeft al eens eerder een blog geschreven over goede voornemens. Een nieuw jaar betekent namelijk voor veel mensen voornemens maken. Sommige voornemens zijn nieuw, maar andere voornemens heb je misschien ook vorig jaar gemaakt maar […] Lees verder »

© 2024 Diëtistenpraktijk Gracefullfood | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafische vormgeving Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.