Laatste Blog

Blog – 5 tips voor het koken zonder pakjes en zakjes

5 tips voor het koken zonder pakjes en zakjes   Maart 2019: Grace Bosch, diëtist Tijdens spreekuren hoor ik geregeld dezelfde vragen terugkomen. Één daarvan is “hoe te koken zonder pakjes en zakjes”. Dit kan zijn door calorieën te verminderen bij overgewicht, maar ook voor bijvoorbeeld het verlagen van de suiker bij diabetes of het […] Lees verder »

Blog – Stamppot tijd!

Stamppot tijd!   Februari 2019: Manon van Aalst, diëtist We zitten al een tijdje in de winter die eindigt op 20 maart 2019. Voor de meeste mensen hoort bij de winter een lekkere stamppot. Aangezien we nog dik een maand te gaan hebben in de wintertijd, maar je natuurlijk niet alleen in de winter een […] Lees verder »

Blog – Bewegen in de winter!

Bewegen in de winter! Januari 2019: Grace Bosch, diëtist Op het spreekuur krijg ik vaak te horen dat het lastig is om het beweegpatroon in de winter actief te houden. Het is koud, er staat een wind, het regent en het is ook nog eens vroeg donker. Het lonkt om binnen te blijven, waar het […] Lees verder »

Blog – Doelen Stellen!

Doelen Stellen!   Januari 2019: Manon van Aalst, diëtist 2019, een nieuw jaar, een nieuwe start. Mijn collega Grace Bosch heeft al eens eerder een blog geschreven over goede voornemens. Een nieuw jaar betekent namelijk voor veel mensen voornemens maken. Sommige voornemens zijn nieuw, maar andere voornemens heb je misschien ook vorig jaar gemaakt maar […] Lees verder »

Blog – Peulvruchten

“2016 het jaar van de Peulvrucht”   Juli 2016: Grace Bosch (diëtist) 2016, Het jaar van de Peulvruchten! De Gezondheidsraad adviseert om wekelijks een peulvrucht te eten. Wij Nederlanders eten echter maar gemiddeld 1 gram peulvruchten per persoon per dag. Om de peulvruchten consumptie te stimuleren is 2016 bekroond tot het jaar van de peulvrucht! […] Lees verder »

© 2024 Diëtistenpraktijk Gracefullfood | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafische vormgeving Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.