Als je me echt zou kennen dan..

 • Weet je dat ik heel slecht ben in spelling en taal;
 • Ik het heerlijk vind om buiten en in de natuur te zijn;
 • Ik boeken verslind;
 • Mijn huis vol met planten en kookboeken staat.

Grace

Mijn naam is Grace Bosch, diëtist. Als het over eten gaat staan de kernwoorden ‘leuk’, ‘lekker’ en ‘gezellig’ bij mij centraal. Al van jongs af aan ben ik bezig met voeding. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al in de keuken met het avondeten. Later vermaakte ik mij met het maken van taarten, koekjes en lekkernijen en al snel probeerde ik recepten uit kookboeken uit.

De keuze om de opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen was dan ook snel gemaakt. Tijdens mijn opleiding kon ik mij meer verdiepen in een onderwerp waar mijn interesses erg naar uit ging. Dat ik hierbij ook mensen kon helpen, maakte het voor mij compleet. De studie heb ik dan ook met erg veel plezier en motivatie gevolgd.

In de zomer van 2013 mocht ik met trots mijn diploma op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in ontvangst nemen. Door mijn studie staan de kernwoorden ‘leuk’, ‘lekker’ en ‘gezellig’ nog meer centraal. Het werd voor mij een uitdaging om te koken en te bakken met een gezondere inslag. Ik leerde al snel dat gezond eten dezelfde sfeer teweeg kan brengen als ongezond eten. Onbewust zijn er dan ook al snel aanpassingen in mijn eigen leefstijl ontstaan. Deze ongedwongen manier van toepassen en leefstijlveranderingen wil ik, samen met mijn passie voor gezond eten, graag overdragen.

Als je me echt zou kennen dan..

 • Weet je dat ik oplaad door uitjes buiten de deur met mijn gezin en/of vrienden;
 • Denk ik dat ik mijzelf een echte
  levensgenieter mag noemen. Zo vind ik het heerlijk om buiten de deur te eten en houd ik van een drankje op zijn tijd zoals een wijntje of een baco;
 • Weet je dat ik dol ben op o.a. chocolade en sushi, maar kan ik ook genieten van een verantwoorde hap met veel groenten;
 • Weet je dat ik jaren gedanst heb, maar tegenwoordig alleen nog fitness.

Manon

Mijn naam is Manon van Aalst en in 2013 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek in ontvangst mogen nemen die ik heb gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Een van de redenen om te starten met de opleiding Voeding en Diëtetiek is omdat ik zelf diabetes heb. Door deze ervaring weet ik wat het is om dagelijks medicatie te moeten gebruiken, leefstijladviezen toe te moeten passen en wat voor invloed dit kan hebben op je dagelijkse leven. Met deze ervaring ben ik mij er bewust van dat er meerdere factoren meespelen.

Voeding heb je nodig om bijvoorbeeld de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, maar misschien gelden er voor jou wel adviezen waardoor je bepaalde voedingsmiddelen niet meer mag of beter in de mindere mate kan gaan gebruiken. Gedrag en motivatie kunnen dan belemmerende factoren zijn die veranderingen in de weg kunnen staan. Door mijn eigen ervaring, mijn werkervaring met cliënten en mijn opgedane kennis tijdens scholingen, kijk ik naast jouw voedingspatroon en leefstijl ook naar andere mogelijke factoren die hierin een rol kunnen spelen. Zo nodig besteed ik tijdens mijn gesprekken ook hier aandacht aan en gaan we samen op zoek naar wat bij je past.

Als je me echt zou kennen dan..

 • Weet je dat ik veel verschillende sporten beoefen, zoals trampolinespringen, turnen, dansen, boxen en hardlopen. En dat ik sinds kort ook padel, yoga en hyrox aan dit lijstje heb toegevoegd.
 • Weet je dat ik blij word van nieuwe dingen ontdekken en buiten mijn comfortzone gaan.
 • Weet je dat ik gek ben op sushi
 • Weet je dat ik graag gezellige uitjes of avonden met vrienden organiseer.

Paula

Mijn naam is Paula Witkowska, diëtist bij Gracefullfood. Van jongs af aan eet ik vegetarisch en ik ben me hierom zeer bewust van het belang van een gezond voedingspatroon, dat alle benodigde voedingstoffen en vitaminen bevat.

 

Voor mijn opleiding Voeding & Diëtiek aan de Haagse Hogeschool heb ik ervaring opgedaan in een revalidatiecentrum, waar ik veel heb geleerd over chronische ziekten, ondervoeding, en gezonde voedingspatronen voor senioren. Na mijn afstudeerstage bij Gracefullfood heb ik in 2023 mijn opleiding afgerond. Vervolgens ben ik bij Gracefullfood aan de slag gegaan.

 

Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter hoe een goed voedingspatroon van groot belang is voor sportprestaties. Vanuit deze interesse heb ik naast mijn opleiding Voeding & Diëtiek ook een sportopleiding gevolgd.

 

Ik vind het belangrijk om mijn passie en enthousiasme voor gezonde voeding en sporten over te brengen. Consulten geef ik normaliter in het Nederlands, maar een consult in het Pools behoort ook tot de mogelijkheden! Samen kunnen we kijken naar jouw eetgedrag, hoe dit gedrag past bij jouw sportprestaties of andere behoeften, en werken we aan een positieve mindset.

© 2024 Diëtistenpraktijk Gracefullfood | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafische vormgeving Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.